01.12

УКРАВТО ПОЧИНАЄ ПРОДАЖ АВТОМОБІЛІВ GEELY В УКРАЇНІ

Корпорація УкрАВТО оголошує про підписання Угоди про Дистриб'юцію та сервісну підтримку автомобілів GEELY на території України. Таким чином, у 2022 році бренд GEELY офіційно повертається на український ринок. Корпорація УкрАВТО спільно з новим партнером, GEELY AUTOMOBILE INTERNATIONAL CORPORATION – сформує якісну дилерську мережу, виходячи з переваг власної найбільшої дилерської мережі.

«Корпорація УкрАВТО постійно розвивається, пропонуючи українському клієнту ще ширший вибір нових мобільних рішень та сервісів,наголосив Заступник Голови Правління, Вахтанг Васадзе.Ми підвищуємо конкурентоспроможність та безпеку ринку легкових автомобілів та пропонуємо нову альтернативу клієнтам, які зацікавлені в автомобільних інноваціях та досвіді мобільності, що перевищує очікування».

Корпорація УкрАВТО - найбільший оператор ринку нових автомобілів та послуг сервісу, продажу запасних частин в Україні, з багаторічним досвідом роботи, а також найкращим досвідом у швидкому та якісному розгортанні масштабних мереж збуту для міжнародних автовиробників. Акцент не лише на продажу, а й на наданні якісних послуг гарантійного та постгарантійного обслуговування, обладнання складів запасних частин, постійного навчання профільного персоналу по всій країні дозволяє Корпорації УкрАВТО стійко відповідати найвищим стандартам у роботі з як клієнтами, так і з партнерами.

Geely Auto - це основна дочірня компанія Geely Holding Group, глобальної автомобільної групи, діяльність якої охоплює весь ланцюжок створення вартості в автомобілебудуванні, від досліджень, розробок та проектування до виробництва, продажу та обслуговування. Заснована в 1986 році, а з 1997 році веде діяльність в автомобільній промисловості, Geely Holding з тих пір значно розширилася за рахунок контрольних пакетів акцій багатьох відомих міжнародних брендів та партнерських відносин, таких як 99% акцій Volvo, 51% контрольних пакетів акцій Lotus та 9,7 % Акцій Daimler AG. У 2020 році Mercedes-Benz та Geely Holding оголосили про офіційне створення глобального спільного підприємства smart Automobile Co., Ltd.

Майкл Сун, Генеральний директор Geely Automobile International Corporation: «Ми бачимо суттєвий потенціал зростання українського ринку нових автомобілів – особливо у сегменті SUV. Ми повністю покладаємося на експертизу та репутацію УкрАВТО, в активі якої є успішний багаторічний досвід співпраці з провідними світовими автовиробниками. Завдяки тісній співпраці між обома сторонами ми, безперечно, надамо споживачам на українському ринку першокласні продукти та послуги та створимо враження від подорожей, які перевершать очікування».