17.04

Digital-презентація Mercedes-Benz GLB

Вперше в Україні відбулася digital-презентація нової моделі Mercedes-Benz. Новинкою виявився компактний позашляховик GLB, абсолютно нова модель в лінійці бренду.

Це перший компактний автомобіль Mercedes-Benz в цьому сегменті доступний з 7 сидіннями в якості опції. Завдяки потужним і економічним чотирициліндровим двигунам, сучасним системам допомоги водію, інформаційно-розважальній системі MBUX, а також функції управління комфортом ENERGIZING, нова модель в лінійці позашляховиків бренду має всі переваги сьогоднішнього покоління компактних автомобілів Mercedes-Benz.

Потужні пропорції GLB підкреслюють дизайн, орієнтований на експлуатацію в умовах бездоріжжя. Передня частина кузова з ефектними фарами головного освітлення чітко вказує на присутні тут «гени» позашляховика, як і короткі звіси попереду і ззаду.

GLB має всі переваги технічних особливостей нинішнього покоління компактного сегмента Mercedes-Benz. До них, зокрема, відносяться:

  • Повністю оновлені чотирициліндрові бензинові та дизельні двигуни.
  • Системи допомоги з комунікаційною підтримкою
  • Підвіска підвищеної комфортності
  • Інтуїтивно зрозуміла інформаційно-розважальна система MBUX (Mercedes-Benz User Experience)
  • Функція управління комфортом ENERGIZING

Вартість автомобіля в Україні стартує від 984 053 грн. за Mercedes-Benz GLB 200 (від 33 494 євро за курсом НБУ 1 € = 29,38 грн. за станом на 17 квітня 2020 року).

Відео презентація

Детальніше про GLB