19.05

Mercedes-Benz Arocs на выставці «HD Технополігон»

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО) бере участь у міжнародній виставці вантажної техніки та обладнання «HD Технополігон», що проходить 18-20 травня у Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».  

 

 

В рамках салонної експозиції вантажний підрозділ Mercedes-Benz в Україні представив одного з найбільш затребуваних представників лінійки будівельної техніки – самоскид на шасі Mercedes-Benz Arocs 4142 (8х4) з кузовом Schmitz Cargobull. Спеціальна вантажна техніка Mercedes-Benz, оснащена кузовними надбудовами, широко застосовується в будівельній і видобувній галузях України. Спецтехніка для будівництва на шасі Mercedes-Benz виготовляється у співпраці з провідними світовими виробниками спеціального обладнання.

 

У двигуні експоната виставки Mercedes-Benz Arocs 4142 нового покоління OM471 (Euro V) застосовані інноваційні рішення, такі як система вприскування X-Pulse, завдяки якій досягається тиск вприскування до 2700 бар, що істотно підвищує економічність і екологічність двигуна. Крім цього, унікальна конструкція асиметричного турбонагнітача, забезпечує високу надійність і максимальний крутний момент навіть при низьких обертах колінчастого вала двигуна. Вантажопідйомність транспортного засобу складає 27 т, а потужність двигуна – 310 кВт (421 к.с.).

 

 

Висока ефективність при роботі в умовах екстремального бездоріжжя і холодних умовах забезпечені надійністю і довговічністю Mercedes-Benz Arocs 4142 через застосування нових технічних рішень. Самоскид відрізняють висока прохідність під час руху дорогами складного профілю і в умовах бездоріжжя, безпеку в процесі робіт як для водія, так і для персоналу, задіяного на будівельному майданчику або у пункті завантаження.

 

Модель Mercedes-Benz Arocs спеціально створена і розроблена для важких і понад важких умов експлуатації та привносить у будівельну галузь нові стандарти надійності, міцності та довговічності. Інноваційні технології і надійна конструкція вантажівок Mercedes-Benz забезпечують високу залишкову вартість цих машин. Вона впливає на загальну вартість володіння автомобілем, яка, у свою чергу, безпосередньо пов'язана із загальною ефективністю бізнесу клієнта.

 

 

Окрім знайомства у рамках галузевої виставки актуальні моделі вантажної техніки Mercedes-Benz представлені у авторизованих дилерських центрах компанії «АвтоКапітал».